PUZZELS BEDRUKKEN VEELGESTELDE VRAGEN

Wat is de levertijd?
Afhankelijk van het aantal puzzels dat u bestelt en de tijd van het jaar (tijdens feestdagen hebben we extra orders) ligt onze levertijd tussen 5 - 10 werkdagen.

We kunnen in overleg en bij voldoende productiecapaciteit sneller leveren zonder extra kosten.

Hoe wordt de prijs berekend?
De prijs wordt bepaald door het aantal puzzelstukjes (100, 300, 500 of 1000) en het aantal puzzels dat u zou willen bestellen.

Heeft u interesse, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Binnen één dag zit de offerte in uw mailbox, vaak sneller.

Zijn de puzzels topkwaliteit?
Onze puzzels worden gemaakt van Eska karton. Dit Nederlandse karton wordt over heel de wereld gebruikt. Ook Ravensburger en Jumbo verwerken dit karton in hun puzzels.

Het resultaat is dat een puzzel van Propuzzel vlakliggend is en blijft en de puzzelstukjes extreem stevig zijn. topkwaliteit dus. De puzzel trekt niet krom en kan keer-op-keer worden gelegd door de ontvanger van uw puzzel.

De bewaardoos is gemaakt van stevig karton. De ontvanger kan uw puzzel daardoor jarenlang stofvrij bewaren. En, we drukken uw afbeelding uiteraard ook op de bewaardoos!

Kan ik een proefpuzzel krijgen?
Als u van plan bent meer dan 50 puzzels te bestellen, dan sturen we u graag een fysieke proefpuzzel tegen betaling. Gaat u daarna over tot bestellen, dan is de proefpuzzel gratis.

Wat is de betaaltermijn?
Omdat we producten op maat maken, vragen we een aanbetaling van tussen 75% en 95%, afhankelijk van de ordergrootte. Na levering factureren we het resterende bedrag.